KNHS


Paardensportcentrum Ammerheide krijgt steun van BMC 29 maart 2008
marlies

Indoor Brabant / Den Bosch (KNHS) - Tijdens de vrijdag 29 maart verreden BMC prijs konden de springruiters de nodige euros bijeen springen voor Paardensportcentrum Ammerheide. Dit ruitersportcentrum zet zich in voor ruiters met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Hoofdsponsor BMC stelde voor iedere foutloos overwonnen hindernis een geldbedrag beschikbaar, en dat leverde aan het einde van de rubriek het mooie bedrag van 3250,- op.

Extra beloning voor de ruiters van Ammerheide en BMC was dat de rubriek gewonnen werd door, de door BMC ondersteunde Jurgen Stenfert met zijn BMCs Naomie. Op de tweede plaats kwam Rabo Talententeamlid Maikel van der Vleuten met VDL groep Naomi. Voor Van der Vleuten was dit de tweede keer dat hij als tweede eindigde op deze vrijdag. In de rubriek eerder werd hij op het allerlaatste moment al naar de tweede plaats verwezen door zijn vader Eric.

Vooraf gaand aan de BMC prijs gaven de ruiters van Ammerheide voor het volop aanwezige publiek een demonstratie van hun kunnen. Ze werden hierbij bijgestaan door niemand minder dan dressuurtopper Marlies van Baalen die voor de gelegenheid graag plaatsnam op de super brave vos Otje (foto).