Ingezonden persbericht


Persbericht

Sneek, 16 maart 2008

Impact Colorguard wint contest Drachten

Sneek - Impact Color Guard uit Sneek eindigde afgelopen zaterdag als eerste in haar klasse tijdens de winterguard contest in Drachten. Eerder dit seizoen debuteerde de groep én promoveerden ze al naar een hogere klasse. 'De start van Impact is een sprookje', aldus de organisatie achter de wedstrijden. 'Waar gaat dit heen?'

De groep verwachtte deze overwinning niet. In Franeker, op 2 februari, promoveerde Impact van de zogenaamde prep-klasse naar de AA-klasse. Eén stapje hogerop. Dat ze meteen winnen in hun nieuwe klasse is onvoorstelbaar. Impact moest het opnemen tegen 9 geduchte tegenstanders en de scores liggen dan ook erg dicht bij elkaar met verschillen van slechts tienden. Impact staat op de kaart en zal er keihard voor gaan trainen om hun positie in de colorguard wereld te behouden.

Op 29 maart vinden in Eindhoven de zogenaamde 'finals' plaats. De afsluitende en beslissende contest van het seizoen van 2008. Tijdens deze contest strijden alle groepen nog één keer voor de kampioenstitel. Voor meer informatie over deze wedstrijden en de sport 'colorguard' bezoekt u www.colorguard.org.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht