NCRV

Keyzer & De Boer Advocaten

Zebrapad: Anneke Blok (Alles is Liefde) speelt gastrol in advocatenserie

Zondag 30 maart 2008
22.00 uur, Nederland 1

In Keyzer & De Boer Advocaten wordt Sabrina bijna aangereden op een zebrapad. In een reflex, maar ook uit woede, gooit ze haar boodschappentas op de auto, waardoor de bestuurder de controle over het stuur verliest. Het lijkt met een sisser af te lopen, totdat officier Oostwegel er lucht van krijgt, die besluit haar te vervolgen. Sabrina wordt bijgestaan door Maarten, maar komt ernstig met Nina in conflict als blijkt dat ze belangrijke informatie voor het kantoor heeft verzwegen.

Marius moet een oude vriendin te hulp schieten die door de politie is opgepakt wegens rijden onder invloed. Een psychiater ziet genoeg reden om haar langdurig te laten opnemen in een inrichting, maar Marius vindt dit overdreven. Als de psychiater steun krijgt van de dochter van zijn vriendin vraagt hij zich af of hij er wel verstandig aan doet zich tegen opname te verzetten.

Anneke Blok, Elsje Scherjon, Jaap Spijkers en Raymonde de Kuiper spelen in deze aflevering belangrijke gastrollen.

Vaste acteurs in de serie zijn Bram van der Vlugt, Porgy Franssen, Henriette Tol, Daan Schuurmans, Roos Ouwehand, Mara van Vlijmen, Hans Kesting en Karien Noordhoff.