Stadsdeel Amsterdam Zuidoost


BijlmerLenteloop

De lente komt eraan. Tijd om te bewegen en te genieten van de natuur!

Zin om sportief de lente in te gaan? Dan hebben wij een tip voor u. Wat dacht u van een trimloop of een wandeling door de prachtige natuurgebieden van Amsterdam Zuidoost. Op 30 maart a.s. wordt voor de tiende keer de BijlmerLenteloop gehouden. Een gezellig en sportief evenement met een sfeervol parcours door de mooie natuur van het Bijlmerpark, Bijlmerweide, de Hoge Dijk, Gaasperplas en de Gaasperzoom.

Een zacht zonnetje, voorjaarsbloemen die uitkomen en bomen die langzaam groen worden. Kortom genieten dus.

Jong en oud kan op deze feestelijke dag kiezen om mee te doen met de Lentetrimloop of de Lentewandeling. Bij de Lentetrimloop kan weer gekozen worden uit de afstanden 3,5,8 of 16,1 km door de natuurgebieden de Hoge Dijk, Gaasperzoom en de Gaasperplas.

De start en inschrijftijden voor de Lentetrimloop: Scholengemeenschap Reigersbos

10.30 - 11.30 uur. De start is om 12.00 uur.

Bij deLentewandeling kunt u kiezen om de 5,10,15 of 25 km te wandelen via de Gaasperplas naar het Bijlmerpark en de Bijlmerweide. Een aanrader is de 25 km, waarbij de route wordt verlengd met een prachtig parcours richting Nigtevecht.

De start en inschrijftijden voor de Lentewandeling: Sporthal Gaasperdam.

De inschrijving is vanaf 9.00 uur. De uiterste vertrektijden (en dus ook inschrijftijden) zijn voor de 25 km om 10.00 uur, voor de 15 km om 11.00 uur, voor de 10 km om 13.00 uur en voor de 5 km om 14.00 uur.

Let op: de klok gaat 1 uur vooruit i.v.m. de zomertijd

Voor meer informatie kunt u terecht op www.lenteloop.org