Gemeente Kerkrade

19.03.08: Zondag 30 maart: Woningmarkt Kerkrade

Dé sleutel tot uw nieuwe huis!
De gemeente Kerkrade organiseert op zondag 30 maart van 10.00 tot 17.00 uur in het Socioproject te Eygelshoven (adres: Terbruggen 16) een Woningmarkt. De toegang is gratis.
Deze Woningmarkt geeft een beeld van het huidige aanbod op het gebied van koop-, huur- en nieuwbouwwoningen in Kerkrade. Onder één dak vindt de bezoeker er alle informatie over het kopen of huren van een woning. Naast makelaars en woningverenigingen zijn namelijk ook adviseurs op het gebied van hypotheken, verzekeringen en notariële aangelegenheden op deze markt vertegenwoordigd.

Diapresentatie en lezingen
Tijdens de Woningmarkt is er tevens een doorlopende diapresentatie van koopwoningen in Kerkrade. Bovendien vinden er gedurende de dag verschillende lezingen plaats met het thema `Wat komt er kijken bij het kopen van een woning?'. Hierbij wordt informatie geboden over hypotheken, startersleningen, het energielabel en de rol van de makelaar en de notaris.

Bereikbaarheid
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Het Socioproject is tevens bereikbaar met de trein (halte Eygelshoven - Markt) en de bus (lijn 26 en 29 vanuit Heerlen).

Meer informatie
Meer informatie over deelnemers en programma vindt u hier.