Gemeente Venlo


Venloop op 30 maart

28-3-2008

Parkeergarages gesloten
Wilt u komen kijken? Laat de auto dan zo veel mogelijk thuis. De parkeergarages Nolensplein, Arsenaal en Prinsessesingel zijn op deze dag gesloten.
U kunt wel parkeren op de Molensingel. Het aantal plaatsen is daar natuurlijk beperkt.

Openbaar vervoer
Véolia heeft de dienstregeling op deze dag aangepast. In het gebied van het parcours vervallen verschillende bushaltes en zijn er ingelegde haltes. In Tegelen, (Hout) Blerick, Venlo-Zuid en Centrum Venlo kan dit tot hinder leiden. Het gaat om de volgende buslijnen: lijn 1, 2, 3, 61, 66, 77 en 83.

Pendeldienst naar ziekenhuis en strippenkaart
Véolia verzorgt deze dag een pendeldienst vanuit station Tegelen naar het ziekenhuis.
Tijdens het evenement is de buskaart of strippenkaart ook geldig in de trein Venlo-Tegelen en Tegelen-Venlo.

Meer informatie Véolia
Voor meer informatie kunt u terecht op de site van www.veolia-transport.nl, en kijk bij Omleidingen', of neemt u contact op met de klantenservice van Véolia, tel. 0900- 331 05 50 (EUR 0,10 pm).

Bereikbaarheid binnenstaf
De binnenstad is met de auto de hele dag slecht tot niet bereikbaar. Zodra alle lopers gepasseerd zijn, wordt de doorgang weer zo snel mogelijk vrij gegeven.

Bereikbaarheid ziekenhuis en huisartsenpost
Ziekenhuis Viecuri en de huisartsenpost aan de Hagerhofweg blijven deze dag bereikbaar. U kunt deze instanties vanuit Venlo het beste aanrijden via de A73. Vanuit Tegelen aanrijden via de verbindingsweg of A73.

Website Venloop
Op www.venloop.nl zijn de verschillende parcoursen te zien. Op die site vindt u ook een plattegrond met oversteekpunten.

Heeft u ideeën of vragen over de Venloop dan kunt u bellen naar (06) 2353 9147 (op dinsdag en vrijdag van 17:00 18:00), of een e-mail sturen naar info@venloop.nl.