Ingezonden persbericht


relatiebericht: The Hague Jazz
Datum: 26 maart 2008

JAZZ in Restaurant Le Cirque

De talentvolle jazzzangeres Nina Ebbenhout treedt op zondag 30 maart a.s. aan tijdens een speciale vijfgangen lunch in Restaurant Le Cirque. Graag attenderen wij u op de uitgelezen mogelijkheid om in dit toprestaurant het beste van twee werelden, namelijk jazzmuziek en haute cuisine, met elkaar te combineren. Het middagvullend programma duurt tot uiterlijk 18.00 uur.

Nina Ebbenhout verzorgt het eerste zondagmiddag Live Jazzconcert in Restaurant Le Cirque. Om 13.15 uur opent het restaurant de deuren, waarna Ebbenhout voorafgaande aan en tussen de gangen van de lunch, een stijlvol repertoire vertolkt. Met haar ingetogen ballads, standards en evergreens, mooie jazzy pop- en soulcovers, heerlijke swing en aanstekelijke eigen songs, bewijst de jonge Ebbenhout alles in zich te hebben om Rita Reys op te volgen als de Nederlandse 'First Lady of Jazz'. In 2007 trad Nina tijdens het succesvolle The Hague Jazz festival liefst tweemaal aan voor een concert. Beide keren beloonde het talrijke publiek haar sprankelende optreden met een staande ovatie. Het deze maand verschenen debuutalbum When We Kiss is een overtuigende proeve van Nina's bekwaamheid. Na afloop van de lunch, bestaat er de mogelijkheid om dit album door Nina te laten signeren.

De vijfgangen lunch (Zeebaars tartaar, Bisque, Zeeduivel, Kalfslende, Chocola) wordt bereid door de befaamde topkok Ruben van Dieten, bekend door zijn 'raffinement in smaakcombinaties', aldus Coos Versteeg, hoofdredacteur van Den Haag Centraal, en culinair medewerker van tal van kranten en weekbladen. Hij verleende onlangs een 9+ aan Le Cirque.

De kosten voor de lunch bedragen ¤67.50 per persoon, inclusief wijnen, water en koffie. Vanaf 1 april is het restaurant overigens dagelijks geopend voor de lunch.

Reserveringen via 070-4167 676 of via info@restaurantlecirque.nl onder vermelding van: Jazz lunch.


---