Politie Brabant-Noord

Politie treedt op tegen bedreiging

regio, 30-03-2008 o De politie heeft zaterdag vier verdachten van bedreiging aangehouden in 's-Hertogenbosch, Helvoirt, Den Dungen en Boxtel. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

's-Hertogenbosch- Op de Citadellaan werd een 17-jarige Bosschenaar aangehouden. Hij bedreigde een agent en verzette zich daarna bij zijn aanhouding. Hij staat bekend als veelpleger en is in belang van het onderzoek inverzekeringgesteld.

Helvoirt- Een 41-jarige man werd in zijn woning aangehouden voor bedreiging van zijn 23-jarige vriendin. De politie heeft een mes inbeslaggenomen, waarmee de verdachte zijn vriendin bedreigd had. Zij deed hiervan aangifte. De verdachte werd in belang van het onderzoek inverzekeringgesteld.

Den Dungen- Een 37-jarige man en zijn 46-jarige vriendin werden zaterdagmiddag bij hun woning aangehouden waar ze een 35-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel met de dood bedreigd hadden. De aanleiding lag in de relationele sfeer. De 35-jarige vrouw werd op straat door de 46-jarige vrouw met een mes bedreigd en woordelijk met de dood bedreigd. De man had haar ook met de dood bedreigd. De politie heeft de verdachten ingesloten voor verhoor.

Boxtel- Een 20-jarige man uit Boxtel werd zaterdagmiddag op de Baandervrouwenlaan aangehouden voor bedreiging van een 24-jarige vrouw uit Boxtel. Zij deed hiervan aangifte bij de politie.