Politie Brabant-Noord

Politie treedt op tegen rijden onder invloed

regio, 30-03-2008 o De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag zes mensen aangehouden voor rijden onder invloed. Tegen alle verdachten is proces-verbaal opgemaakt. Eén automobiliste raakte haar rijbewijs kwijt.

's-Hertogenbosch- Van een 28-jarige dronken Bossche automobiliste werd omstreeks 6.20 uur het rijbewijs ingevorderd op de Antoon der Kinderenlaan te 's-Hertogenbosch.

Oss- In Oss werd op de Kantsingel een 23-jarige dronken Ossenaar omstreeks 4.00 uur aangehouden en vond de politie tevens drugs in de auto. Omdat de Ossenaar geen autopapieren kon tonen en onduidelijk was wie de rechtmatige gebruiker van de auto is, heeft de politie de auto meegenomen naar het bureau. Zondagmorgen werd een 39-jarige Ossenaar aangehouden voor rijden onder invloed op de Julianasingel. Hij verklaarde 20 glazen bier te hebben genuttigd.

Drunen- Op de Overlaatweg werd omstreeks 1.30 uur een 25-jarige man uit Waalwijk aangehouden voor rijden onder invloed. Hij kreeg een rijverbod van acht uur.

Schijndel- Op de Joh. Groenwaltstraat werd rond middernacht een 26-jarige automobilist in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed.

Berlicum- Op de Hooghei werd omstreeks 5.00 uur een 47-jarige automobilist uit Zeeland aangehouden. Hij kreeg geen rijverbod.