Politie Gelderland-Midden

Cafetaria overvallen

Publicatiedatum: 30-3-2008 15:41:02

VELP - Zondagmiddag is omstreeks kwart voor twee een cafetaria in Velp-Zuid overvallen. Een vermomde man zou onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp geld hebben geëist. Niemand raakte gewond. Het is nog onduidelijk of de man iets buit heeft gemaakt en hoe de overvaller is gevlucht.

De politie is direct een onderzoek gestart. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Bel Misdaad Anoniem 0800-7000.

voor nadere informatie:
politie Gelderland-Midden
Marije Wisselink (tot 17.00 uur)
026 352 4315

---

Man opgelicht door babbeltruc
Arnhem - Een 87-jarige man uit Malburgen West is opgelicht door een onbekende man die zich uitgaf voor een medewerker van de belastingdienst. De man had vorige week gebeld dat hij langs zou komen in verband met contant geld dat in de woning lag en dat de bewoner moest aangeven bij de belasting. Ook moest hij dit geld meegeven aan de belastingambtenaar. De man kwam later aan de deur en nam een groot geldbedrag mee en zei dit later terug te zullen brengen. Toen de man weg was werd de bewoner wantrouwend en belde de politie. De politie stelt een nader onderzoek in.