Gemeente Wassenaar

Wijziging datum raadsvergadering bestemmingsplan Waalsdorperlaan

Door het college van B&W is besloten om het bestemmingsplan Waalsdorperslaan te behandelen tijdens de raadsvergadering op 31 maart a.s. om 21.00 uur.
Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving dat dit onderwerp op 10 maart a.s. behandelt zou worden.

Door het grote aantal vragen die tijdens de extra carrousel op 21 februari jl. door de raadsleden zijn gesteld aan het college en de wenselijkheid van nadere bestudering van de uitspraak van de Rechtbank over het vermeende persoonlijke recht, komt het de zorgvuldigheid ten goede wanneer de behandeling in de gemeenteraad doorschuift. Via de fractievoorzitters zijn de leden van de raad van deze wijziging inmiddels op de hoogte gebracht.

Bij de behandeling bestaat de gelegenheid om gebruik te maken van het spreekrecht. Indien u dat wenst, kunt u zich daarvoor tot uiterlijk 12.00 uur op 31 maart a.s. aanmelden bij de Raadsgriffier, telefoonnummer 070-5122217. De vergadering vindt plaats in het raadhuis De Paauw, Raadhuislaan 22 op 31 maart om 21.00 uur.

Na de beslissing van de gemeenteraad wordt het vastgestelde bestemmingsplan Waalsdorperlaan gedurende zes weken ter inzage gelegd en ter goedkeuring gezonden aan het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Dit wordt te zijner tijd op de gebruikelijke wijze gepubliceerd, onder andere in de gemeenterubriek in De Wassenaarder en op de gemeentelijke website.

Binnen de termijn van ter inzage legging kunnen bedenkingen worden ingediend bij Gedeputeerde Staten door: diegenen die zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad hebben gewend, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijze niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar te maken en diegenen die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij de vaststelling in het bestemmingsplan zijn aangebracht.
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl