Deelgemeente Charlois Rotterdam

Raadstafel op 31 maart

Op maandagavond 31 maart aanstaande bent u van harte welkom bij een raadstafel van de deelraad Charlois. Er staan twee punten op de agenda: Burgerparticipatie en de verschillende initiatieven die op dat gebied in Charlois spelen én de internationale relaties van de deelgemeente Charlois.

Agenda:

1. Opening, mededelingen en inleiding op de raadstafel door de dagvoorzitter van de raadstafel.

2. Burgerparticipatie Presentatie door de heer J. van Ostaaijen, bestuurskundige aan de Universiteit van Tilburg, over burgerparticipatie.

3. Burgerparticipatie in Charlois
Presentatie door mevrouw K. Horeman, sociaal projectleider, en de heer A. de Wit, projectleider Mensen maken de stad, over diverse initiatieven op het gebied van burgerparticipatie in de deelgemeente Charlois.

4. Vragen fracties naar aanleiding van dit onderwerp

Pauze (omstreeks) 20.50 uur

5. Internationale relaties deelgemeente Charlois Toelichting op de internationale relaties van de deelgemeente Charlois en het Europese netwerk Quartiers en Crise door de heer L. Martijn, dagelijks bestuurder, de heer J. van de Poel, deelgemeentesecretaris en de heer H. Saad, directeur bureau Quartiers en Crise.

6. Internationale relaties deelgemeente Charlois Toelichting op werkbezoeken in het kader van Quartiers en Crise en het Local Regenation Forum (LRF) door mevrouw B. Ismaili, de heer P. Diepenhorst en de heer D. Sombeek, deelraadsleden Charlois.
7. Vragen fracties naar aanleiding van dit onderwerp
8. Sluiting (omstreeks 22.20 uur)

De raadstafel wordt gehouden in de Waalhavenzaal in het deelgemeentekantoor aan de Boerhaavestraat 11. De avond begint om 19.30 uur.