VVD


27-3-2008

Bekendmaking uitslag Ledenraadpleging partijvoorzitter

Op maandag 31 maart om 16.00 uur zal partijvoorzitter Jan van Zanen de uitslag bekendmaken op een persconferentie op het partijbureau van de VVD.

De ledenraadpleging partijvoorzitter is gesloten. In de periode van 12 tot en met 26 maart 2008 hebben de stemgerechtigde leden van de VVD via internet, telefoon of per post hun voorkeur kunnen bepalen tussen de beide kandidaten Onno Hoes en Ivo Opstelten.

Op maandag 31 maart om 16.00 uur zal partijvoorzitter Jan van Zanen de uitslag bekendmaken op een persconferentie op het partijbureau van de VVD, Laan Copes van Cattenburch 52 te Den Haag. Beide kandidaten zullen aanwezig zijn en kort een verklaring afleggen, waarna er de mogelijkheid is om vragen te stellen.

De inkomend partijvoorzitter zal tijdens de 124e algemene vergadering op 23 en 24 mei a.s. te Noordwijkerhout in zijn functie geïnstalleerd worden.

Graag nodigen we u uit om de bekendmaking op 31 maart a.s. aanwezig te zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u zich van te voren aan te melden. U kunt zich aanmelden bij Mathieu Borsboom: m.borsboom@vvd.nl.

Noot voor de redactie,