AutoRai

Suzuki SMS-service over het WRC

(3/31/2008)
Alle liefhebbers van het World Rally Championship (WRC) kunnen nu âreal lifeâ de prestaties volgen van alle WRC-teams gedurende de evenementen voor het WK rallies. Deze SMS-service van Suzuki is ook dit weekend al operationeel tijdens de Rally van Argentinië.

De prestaties van de rallyrijders dit weekend op de klassementsproeven in het gebied van de Argentijnse Pampaâs zijn direct via de mobiele telefoon te volgen.

Maar niet alleen tijdens de Rally van Argentinië worden de tijden en klasseringen van de rallyrijders, waaronder Toni Gardemeister en P-G Andersson van het Suzuki-team te volgen, razendsnel doorgestuurd. Ook voor de resterende WK-rallies in 2008 blijft de Suzuki SMS-service in de lucht. De Rally van Argentinië staat bekend om de enthousiaste toeschouwers die massaal de eenentwintig klassementsproeven, met een totale lengte van 350 kilometer, bezoeken. Zoals bekend neemt Suzuki met twee Suzukiâs SX4, gereden door Gardemeister en Andersson, deel aan alle rallies voor het wereldkampioenschap. Ook is Suzuki in het J-WRC actief met enkele Suzuki's Swift.

De SMS-service kan worden aangevraagd op http://mobile-rally.com. Het belangrijkste WRC-nieuws wordt doorgegeven als een kort SMS-bericht; ook zijn alle informatie en het beeldmateriaal gedurende het evenement te bekijken op de internet site suzukisport.com. De ontvangst van de berichten is â uiteraard â geheel gratis.