AutoRai

Saab Cabriolet Spring Tour

(3/31/2008)
Net als in Nederland wordt ook in Zweden reikhalzend naar de lente uitgekeken. Want met de lentezon komt alles en iedereen weer tot leven. Saab laat het voorjaar los met de Saab Cabriolet Spring Tour.

In de Saab 9-3 Cabriolet Spring Edition, de ideale lenteauto, reist Saab met een promotieteam door heel Nederland om het ultieme lentegevoel met iedereen te delen. Het promotieteam bezoekt ruim 20 verschillende steden; over land en in drie steden ook over het water. Op diverse plekken wordt er gestopt of aangelegd om als symbool voor de naderende zomer zonnebloemen uit te delen.

Op vrijdag 28 maart start de tour in het Gooi. Vervolgens zullen er gedurende twee weken vele steden worden aangedaan, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Het complete Saab Cabriolet Spring Tourschema is terug te vinden op www.saabspringisintheair.nl.

www.saabspringisintheair.nl
Als ondersteuning van deze actie is deze speciale website ontwikkeld. Op de kaart van Nederland staan alle plaatsnamen met de tourdatum aangegeven. Bij elke plaats staan ook eet, winkel- en uittips. En natuurlijk leuke actiefotoâs van de reeds bezochte plaatsen. Daarnaast kan binnenkort de bezoeker van de website door de lentetips al lekker in de lentestemming komen; voor lekkere Zweedse hapjes, alcoholvrije cocktails, lekkere lentemuziek en nog veel meer. Een vrolijke site als ondersteuning van een vrolijke Saab Spring Tour.