Royal Haskoning


Drie Nijmeegse organisaties klaar voor start aanbesteding Donjon

31-3-2008

Drie Nijmeegse organisaties, Stichting NVOB Cultuurfonds, Royal Haskoning en ICE Ontwikkeling, staan in de startblokken voor de naderende aanbesteding van de donjon. Op 27 maart zetten zij hun handtekening onder een samenwerkingsconvenant.

Onder het motto `voor Nijmegen, door Nijmegen' is dit trio van organisaties al ruim een jaar doende zich gedegen voor te bereiden op de aanbesteding van de herinrichting van het Valkhofpark en de herbouw van de donjon. NVOB Cultuurfonds en Royal Haskoning zijn twee belangrijke initiatiefnemers van de tijdelijke donjon, de levensgrote maquette van de reuzentoren die in 2005 de Nijmeegse skyline sierde. Samen met ICE Ontwikkeling vormen deze organisaties het planteam dat zich zal presenteren bij de gemeente als kanshebber in de aanbestedingsprocedure.

De ondertekening van het samenwerkingsconvenant is voor het planteam het formele startsein van de naderende aanbesteding en weer een stap dichterbij de daadwerkelijke herbouw van de donjon in een verbeterd Valkhofpark. Onder het toeziend oog van meerdere steunbetuigers, adviseurs en partners ondertekenden de drie planteamleden het convenant op 27 maart in Museum Het Valkhof.

Meer informatie

Katinka Erkens-Janssen
Katinka Erkens-Janssen
T +31 (0)24 328 49 72
E Katinka Erkens-Janssen