Vodafone Winkels winnen Award

31/03/2008 14:39

Vodafone Libertel NV

31 maart 2008 - Vodafone Nederland heeft tijdens het TelecomGala een Golden Graham Award gewonnen voor Beste Presentatie in de categorie Retailers. Het TelecomGala is een jaarlijks evenement waarbij alle belangrijke partijen in de telecomwereld vertegenwoordigd zijn.

In totaal waren er negen retailers genomineerd. De lezers van Sp!ts, Connexie en de Telegraaf bepaalden de winnaar via een online enqu(ee)te. Daarnaast werd er voor de beoordeling gebruik gemaakt van 'Mystery Shoppers', die een bezoek brachten aan de Vodafone Winkels en de andere genomineerden. Mark van den Blink, Directeur Direct Sales Consumentenmarkt, Vodafone Nederland: "We zijn in 2007 begonnen met een volledige restyling en herinrichting van alle bijna 90 Vodafone Winkels. Op de winkelvloer zijn de klantervaringen tot nu toe zeer positief. Het is dan ook bijzonder inspirerend voor ons dat onze investeringen brede erkenning krijgen door het winnen van deze Golden Graham." / / / / / / / / / / / / /

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele communicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van Vodafone Group, het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld met proportioneel ruim 252 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 39 landen.