Arthur Docters van Leeuwen voorzitter Raad van Advies van IRS

31/03/2008 14:58

IvRM Communicatie BV

Rotterdam, 31 maart 2008 - Mr. Arthur Docters van Leeuwen (1945) wordt per 1 april benoemd tot voorzitter van de Raad van Advies van IRS (Independent Risk Solutions) te Rotterdam. Als voorzitter van de Raad van Advies is Arthur Docters van Leeuwen verantwoordelijk voor de bewaking van de continuïteit, focus, onafhankelijkheid en kwaliteit van de dienstverlening van IRS.

Met de aanstelling van Arthur Docters van Leeuwen als voorzitter, heeft IRS een zeer deskundig, ervaren en onafhankelijk persoon van high moral standing aan zich verbonden. De achtergrond van Arthur Docters van Leeuwen als voormalig voorzitter van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en als voormalig hoofd van de Binnenlandse Veiligheidsdienst (BVD), sluit feilloos aan op de dienstverlening van IRS op het gebied van integriteit en business continuity binnen het bedrijfsleven en de overheid. 'Een bedrijf dat zijn integriteit niet onder controle heeft, is ten dode opgeschreven. De echte slachtoffers vallen vaak onder de gewone mensen. Rond fraudebestrijding heerst teveel defaitisme. Een goed commercieel initiatief op deze gebieden verdient steun', aldus Docters van Leeuwen.

IRS
IRS (Independent Risk Solutions) levert integrale dienstverlening op het gebied van integriteit en bedrijfscontinuïteit aan overheid en bedrijfsleven. Het bedrijfsconcept is een totaalconcept: een "one-stop-shop" voor de belangrijkste vormen van integriteitdienstverlening, zowel preventief als repressief. IRS biedt een integrale methodiek voor bedrijfscontinuïteit en -herstel, gebaseerd op jarenlange ervaring. Naast forensisch (fraude-) onderzoek, omvat dit ook het verkrijgen van inzicht in het door het openbaar bestuur gevoerde beleid en het bijdragen aan verbetering in de kwaliteit van het openbaar. Daarbij biedt IRS een aanpak voor het vertrouwelijk oplossen van gevoelige problemen en het voorkomen ervan. Die oplossingen worden voortdurend aangepast aan wat de praktijk leert of via nieuwe kennis wordt binnengebracht. IRS staat voor dynamische ontwikkeling en innovatie en treedt continuïteits-, integriteits- en securityproblemen integraal tegemoet op basis van vaste pijlers.





http://www.irsnl.com