Gemeente Loenen aan de Vecht


Beleidsplan maatschappelijke ondersteuning (Wmo) onderwerp van inspraak

Het concept Beleidsplan maatschappelijke ondersteuning ligt ter inzage in het gemeentehuis. Schriftelijke reacties zijn welkom tot uiterlijk 21 april welkom.

De gemeenteraad moet een keer in de vier jaar een beleidsplan vaststellen over de Wmo. Hierin moet zijn aangegeven hoe de gemeente de maatschappelijke ondersteuning denkt in te vullen en hoe zij rekening houdt met de verschillende doelgroepen.

Het college heeft het concept Beleidsplan maatschappelijke ondersteuning gemeente Loenen 2008 t/m 2012 vastgesteld. Het plan ligt ter inzage op het gemeentehuis.

U kunt het ook in pdf onder dit bericht lezen.

Iedereen kan schriftelijk zijn of haar mening geven over het plan. Tot uiterlijk 21 april kunt u een reactie richten aan burgemeester en wethouders van Loenen, Postbus 99, 3632 ZS Loenen a/d Vecht.

De raad zal het plan in zijn vergadering van 27 mei vaststellen.

Heeft u vragen over het plan of de Wmo in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met de projectleider Wmo, Fred Nieuwesteeg. Zijn doorkiesnummer is 0294-236278. E-mailen kan ook: f.nieuwesteeg@loenen.nl. U kunt bij hem ook een exemplaar van de nota opvragen.

* BeleidsplanWmoLoenen200308B&Wzw.kl.pdf