TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 28-03-2008

Televisie
RADAR
Uitzending maandag 31 maart
Nederland 1 - 20.30 uur

ONDERWERPEN RADAR MAANDAG 31 MAART

De goudprijs is nog nooit zo hoog geweest. Veel mensen gaan daarom nu naar de juwelier om hun goud, dat ze nog in een la hadden liggen, te verkopen. Maar waar kan je nu het beste je waardevolle sieraden inleveren? Bij de ene juwelier krijg je namelijk meer voor je goud dan bij de ander. RADAR gaat op pad om te kijken wat je voor een paar gouden sieraden kunt krijgen.

Anderhalve maand geleden besteedde RADAR uitgebreid aandacht aan pensioenverzekeringen en de hoge kosten die worden ingehouden. Consumenten van diverse pluimage sloten dergelijke verzekeringen af. Zo trapte ook Jort Kelder, ex-hoofdredacteur van Quote, in de mooie brochure van Zwitserleven. Hij legt uit hoe het zo ver heeft kunnen komen.

RADAR blikt terug maar ook vooruit. Want voor 1 april krijgt iedereen met een beleggingsverzekering een overzicht waarop duidelijk staat welke kosten in 2007 zijn ingehouden. RADAR heeft een internettool ontwikkeld waar mensen de gegevens van hun overzicht kunnen invullen. Doel; inzicht krijgen in de kosteninhoudingen van verzekeraars.

Presentatie: Antoinette Hertsenberg

Meer informatie via de website: www.trosradar.nl