Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

31 maart 2008

SALES- EN MARKETINGACTIVITEITEN VAN UNAMIC PER DIRECT ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN OPRICHTER MICHA WILLEMSE

De sales- en marketingactiviteiten van Unamic vallen per direct onder de verantwoordelijkheid van oprichter Micha Willemse. De stap is een direct gevolg van de dynamische groei die het bedrijf doormaakt.

Het afgelopen jaar groeide Unamic naar vijf vestigingen en twee on-site locaties. In totaal telt Unamic nu twaalfhonderd medewerkers. Oprichter Micha Willemse: "Zo'n snelle groei vraagt op sommige terreinen een andere aanpak dan tot nu toe. Dat we dit jaar weer verder willen groeien en ons dienstenpakket uitbreiden, speelt natuurlijk ook mee."

Medeoprichter Jeroen ten Haave: "Unamic wil zich nog veel meer dan voorheen richten op klanttevredenheid en de kwaliteit van de dienstverlening. Wij willen de meest toonaangevende partij zijn als het gaat om het overnemen van klantprocessen. Of zoals we dat noemen: customer process outsourcing. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat de verantwoordelijkheid voor Sales & Marketing op directieniveau wordt opgepakt." Willemse: "Daar komt natuurlijk bij dat het ook gewoon heel erg leuk is om als oprichter weer concreet met klanten bezig te zijn. En dat zullen onze klanten zeker merken!"

Over Unamic

Unamic is actief op het gebied van Business Process Outsourcing van klantprocessen, heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Zwolle, Alphen a/d Rijn en Paramaribo en heeft circa 1200 mensen in dienst. In zowel de business-to-consumer als de business-to-business markt ondersteunt Unamic bedrijven bij het optimaliseren van hun klantprocessen. De dienstverlening van Unamic bestaat onder andere uit het voor opdrachtgevers uitvoeren van multi-channel klantcontacten, activiteiten op het gebied van billing, backoffice en fulfilment, on-site ondersteuning en offshoring vanuit Suriname. Volgens de WGCC, de werkgeversvereniging van contact centers, behoort Unamic tot de snelste groeiers in de branche.

Voor meer informatie en/of interviews neemt u contact op met:

Jeroen ten Haave
Algemeen directeur
Telefoon: +31-36-545 9145
E-mail: jtenhaave@unamic.com
www.unamic.com


---- --