Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

DERDE VOORJAARSEXPOSITIE BIJ KAPELLERPUT VAN START

Na de Jaren 50 expositie in 2006, het Hemelse bed van Noortje Heijnen in 2007 is bij Conferentiehotel Kapellerput inmiddels de 3de voorjaarsexpositie van start gegaan. Met de expositie 'Stilleven' van unieke vazen heeft Kapellerput een samenwerking gezocht met Frank van der Linden van de Vaasotheek uit Eindhoven en ontwerper Dries van Wagenberg.

Voor het vazenproject Stilleven zijn kunstenaars en vormgevers uit Eindhoven gevraagd grote vazen te bewerken om daarmee hun werk op een toegankelijke manier onder de aandacht te brengen.

De 19 keramieke kunstvazen worden geëxposeerd op een 5 meter lange tafel van Dries van Wagenberg (afgestudeerd aan de Design Academy). Deze bijzondere tafel is gemaakt van whitewash eikenhout in combinatie met gladde betonnen tafelpoten.

Deelnemende kunstenaars van de expositie Stilleven bij Kapellerput zijn:

Jeroen Vrijsen, Rik van Iersel, Annette Born, Bram Hermens, Marije van der Park, Theo Kuypers, Bert Hermens, Lotte van Lieshout, Rachida Post, Rogier Walrecht,Kees de Kort, Anouk Bax, Lilian van Stekelenburg, Gijs Pape, Saskia de Maree, Marjan Wester, Robert van Nispen, Sjoerd van Lankveld en Jack van Erven.

De voorjaarsexpositie Stilleven is tot 21 juni 2008 op doordeweekse dagen te bewonderen bij Kapellerput Conferentiehotel in Heeze. Initiatiefnemer en organisator van deze expositie is Frank van der Linden van de Vaasotheek (www.vaasotheek.nl). Naast het organiseren van exposities biedt de Vaasotheek ook bijzondere en unieke collectie vazen te huur aan.


---



Ingezonden persbericht