Vijftigduizend verkoop verzoeken inkoopsite ikwilvanmijnautoaf.nl


Dealerdirect heeft sinds de start op 1 juni 2007 ruim 50.000 verkoopverzoeken ontvangen

VIANEN, 20080331 -- Dealerdirect heeft een mijlpaal bereikt met zijn auto inkoopsite ikwilvanmijnautoaf.nl,\. Sinds de start op 1 juni 2007 heeft de site al ruim 50.000 verkoop verzoeken ontvangen van particulieren. De site richt zich met name op particulieren die bijvoorkeur wensen hun auto rechtreeks te verkopen aan een autobedrijf, dit om de kans op fraude en om ongewenst bezoek aan de voordeur te voorkomen.

Het aanbod is niet toegankelijk voor consumenten maar uitsluitend voor aangesloten autobedrijven, deze hebben via een speciale webapplicatie toegang tot de voertuiggegevens, de foto's en een omschrijving van de te verkopen auto. Goedgekeurde autobedrijven kunnen 24 uur per dag onbeperkt online bieden op het beschikbare aanbod waarbij het sinds kort voor autobedrijven ook mogelijk is om per aankoop te betalen voor de online dienstverlening van Dealerdirect.

Gratis bod
Het invullen van het online taxatieformulier is voor particulieren gratis, indien men tot verkoop overgaat wordt er een vergoeding gevraagd, dit afhankelijk van de verkoopprijs. Na invoer wordt er binnen 48 uur een gegarandeerd bod uitgebracht per e-mail.

Meer informatie vinden consumenten op www.ikwilvanmijnautoaf.nl, autobedrijven kunnen kijken op www.dealerdirect.nl





Dealerdirect.nl