Gemeente Boxtel

Discussieavond mondiale aspecten binnen Boxtel

Op maandagvond 31 maart 2008 wordt in het gemeentehuis een discussieavond georganiseerd met als thema Mondiale aspecten binnen de gemeente Boxtel. Doel van deze avond is om personen en organisaties zoals Stichting Jalihal, Stichting Boxtel-Salonta, Wereldwinkel Boxtel etc., die actief zijn binnen het werkveld van mondiale vraagstukken, samen te brengen en hun slagkracht via onderlinge samenwerking te vergroten. De discussieavond vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, ingang Dr. Van Helvoortstraat. Om 19.00 uur wordt u daar ontvangen. De discussieavond begint om 19.30 uur.



Momenteel is de discussienota Duurzame Ontwikkeling Boxtel zeer actueel. Deze gemeentelijke nota bevat een groot aantal punten op alle vlakken van duurzaamheid, waaraan de komende jaren gewerkt gaat worden. Deze nota vormt de leidraad voor deze discussieavond. Met name over de actiepunten die betrekking hebben op mondiale duurzaamheid wordt de discussie gehouden.

Denkt u met ons mee? De gemeente Boxtel realiseert zich dat juist de mondiale aspecten van duurzaamheid uitgevoerd worden door een groot aantal plaatselijke en persoonlijke initiatieven. Wij willen dan ook graag met u in discussie over de volgende vragen. * Hoe staat u tegenover de punten uit de nota Duurzaamheid. Kan uw organisatie aan deze onderwerpen bijdragen en hoe? * Op welke wijze kan de gemeente Boxtel een bijdrage leveren aan uw activiteiten? * Denkt u dat de verschillende organisaties binnen uw werkveld elkaar kunnen versterken? Op welke wijze kan de gemeente daarin een stimulerende rol spelen?

Deelnemen aan de avond Mocht u als persoon of organisatie deel willen nemen aan deze discussieavond en heeft u nog geen persoonlijke uitnodiging ontvangen, dan kunt u zich alsnog aanmelden en bent u van harte welkom op maandag 31 maart. Voor het aanmelden kunt u terecht bij de contactpersoon voor deze avond, Johan van den Biggelaar van de afdeling Wonen en Milieu, (0411) 65 52 94 of via email jbi@boxtel.nl.

13-02-2008 15:26