NetlijnPersoneel opent 31 maart vierde vestiging in Utrecht


Netlijn is daarmee de eerste gebruiker van kantoorgebouw `Galghenwert'

UTRECHT, 20080325 -- Werving & Selectiebureau NetlijnPersoneel opent 31 maart a.s. in Utrecht de deuren van haar vierde vestiging in de Randstad. Netlijn Utrecht zal gevestigd zijn op de 9e etage van kantoorgebouw "Galghenwert". Met de verhuizing op 31 maart is Netlijn één van de eerste bedrijven die het kantoorgebouw naast het voetbalstadion van FC Utrecht, De Galgenwaard, in gebruik gaan nemen.

Dennis Kraak, directeur/eigenaar van NetlijnPersoneel: "Het openen van deze vestiging past in onze groeistrategie: Met deze vestiging hebben we bereik in de hele Randstad. Met vestigingen in Amsterdam, Amstelveen en Rotterdam waren we al flink aanwezig, maar met Utrecht is ook de rest van het land voor ons goed bereikbaar. Daarmee ligt de weg open voor verdere groei. Netlijn behoort qua omvang en kwaliteit al tot de top van de onafhankelijke werving & selectiebureaus van Nederland en zal zich de komende tijd richten op het verwerven van een plaats in de top-3."

NETLIJNPERSONEEL bestaat sinds 1987, bemiddelt kandidaten op MBO+, HBO en WO niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden ICT, Financieel, Handel & Industrie, Office Support, Marketing & Sales, P&O, Legal & Tax en Techniek.

Belangrijk voor Netlijn is het genereren van langdurige matches tussen kandidaat en werkgever. Een succesvolle match is niet alleen gebaseerd op een overeenkomst tussen functie-eisen en CV, maar vooral op overeenkomst tussen bedrijfscultuur en persoonlijkheid van de kandidaat.

www.netlijn.nl
25 maart 2008

NetlijnPersoneel