Een man veranderen lukt niet


...maar een beetje hulp kan hij wel gebruiken

ZELHEM, 20080331 -- Heb je moeite om je man mee de stad in te krijgen om kleren voor hem te kopen? Of koopt hij vaak precies dezelfde kleur omdat hij weet dat `die toch wel goed is'? Met de webshop van Vincenzo kun je samen met je man voor wat creativiteit in zijn garderobe zorgen. Hier bepalen jullie samen precies hoe zijn overhemden eruit gaat zien zonder dat jullie de deur uit hoeven. Zo krijgt hij wat meer variatie in zijn kledingkast. En omdat het maatwerk is zit het ook nog eens perfect. De webshop is te vinden op www.vincenzoshirts.com

Online je luxe maatoverhemd samenstellen
In de webshop van Vincenzo kan iedereen zijn eigen luxe overhemd samenstellen. De klant heeft altijd de keuze uit ruim 140 verschillende stoffen. Daarnaast zijn er nog vele andere opties om het overhemd te personaliseren. Als de klant zijn keuzes heeft bepaalt, wordt de bestelling door Vincenzo gecontroleerd. Vervolgens wordt het shirt in de gewenste pasvorm van de klant gemaakt.

Exclusieve Europese kwaliteit
Het atelier van Vincenzo bevindt zich in Frankrijk en bestaat sinds 1925. De stoffen zijn afkomstig van de grote Italiaanse en Franse stoffenhuizen. Om het draagcomfort te optimaliseren wordt alleen met 100% katoen gewerkt. Vaak gaat het hierbij om het exclusieve Egyptisch katoen. De prijs per shirt is afhankelijk van de gekozen stof.
Er is al een maatshirt vanaf 79,- Euro. Daarnaast is er een aparte `Exclusive Line' met zeer exclusieve stoffen.

Over Vincenzo
Vincenzo is een geregistreerd merk en eigendom van de Individual Clothing Company B.V.. I.C.C. BV heeft zich gespecialiseerd in op maat gemaakte bovenkleding en bedient met haar labels Vincenzo en La Divina zowel het dames- als herensegment.