ZoekWekker.nl verwelkomt 200.000e gebruiker


Verdubbeling van aantal gebruikers in half jaar tijd

ZWAAG, 20080331 -- Advertentiezoekmachine en alarmeringsdienst ZoekWekker.nl kon afgelopen zaterdag haar 200.000e geregistreerde gebruiker verwelkomen. Via een teller op de website was het aantal leden al enkele weken in real-time te volgen. Met het behalen van deze mijlpaal heeft ZoekWekker haar ledenbestand in slechts een half jaar tijd weten te verdubbelen.

De site, die nu zo'n 3,5 jaar bestaat, behaalde de vorige mijlpaal van 100.000 leden amper zes maanden geleden. Volgens mede-oprichter Ewout Stortenbeker toont deze sterke stijging aan dat er een groeiende behoefte is aan alarmeringsdiensten: `De consument heeft geen zin meer om elke dag meerdere sites af te struinen, daar hebben ze helemaal geen tijd voor. Wij houden die sites geautomatiseerd in de gaten en geven een seintje als we nieuws hebben, dat principe blijkt steeds meer mensen aan te spreken'.

De oprichters van de site waren eind vorige week nog aanwezig tijdens de uitreiking van de Thuiswinkel Awards, waarbij ZoekWekker genomineerd was voor de publieksprijs in de categorie Handelsites-klein.