De tuin een lenteboost met Begonia Bellfire


Australië, 20080331 -- Buiten blijft het langer licht en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. De lange winterdagen zijn duidelijk voorbij en langzaam breekt de vroege lentesfeer in ons land alvast aan. Het is weer tijd om tuin en terras een lenteboost te geven! En met een uitbundige bloeier als de exotische Begonia BELLFIRE kun je dan alle kanten op.

De BELLFIRE is de spectaculaire opvolger van de tropische Begonia BONFIRE. De plant dankt haar naam aan haar grootte en unieke vorm. BELLFIRE groeit omhoog tot een prachtige ronde volle verschijning, met een diameter oplopend tot wel 80 cm. De koraalroze klokvormige bloemen bedekken maar liefst de halve plant en bieden een mooi contrast met de diep donker gekleurde bladeren.

BELLFIRE biedt een perfecte oplossing voor in tuinen, balkons en terrassen waar men behoefte heeft aan een maximale kleurmassa met een minimum aan verzorging en onderhoud.

De flamboyante begonia bloeit al vanaf de vroege lente en behoudt haar bloemen tot aan de eerste herfstvorst. Bovendien is de nieuwe Begonia bestand tegen alle weersinvloeden. Storm, zware regenval en extreme hitte laten BELLFIRE ongedeerd.

Tip: Plant BELLFIRE in populaire hanging baskets voor een extra vrolijke lentelook!