vbv De Graafschap

PERSBERICHT

Betaald Voetbal De Graafschap B.V.

31 maart 2008

ZWARTE CROSS SHIRTSPONSOR DE GRAAFSCHAP

Het Zwarte Cross Festival wordt in het seizoen 2008 - 2009 de officiële shirtsponsor van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. Beide partijen zijn zeer verguld met de toekomstige samenwerking. De overeenkomst is voor één jaar met een optie op nog twee extra jaren.

Het Zwarte Cross Festival is, met bijna 100.000 bezoekers in 2007, binnen enkele jaren uitgegroeid van een kleinschalig evenement tot één van de grootste festivals van Nederland en wordt georganiseerd door de evenemententak van rockband Jovink & the Voederbietels: de Feestfabriek Alles Komt Goed BV.

De Feestfabriek noemt als reden voor de sponsoring: 'De Graafschap is een club met een positief imago. Daarnaast zit stadion De Vijverberg altijd vol en zijn TV minuten gegarandeerd. De keuze op De Graafschap is snel gevallen, want we dragen De Graafschap een warm hart toe en het is een club uit de Achterhoek en daar zijn we trots op'.

Het contract is vandaag getekend door commercieel directeur Henk Bloemers van De Graafschap en commercieel directeur Ronnie Degen van de Feestfabriek. Over de hoogte van het sponsorbedrag willen beide partijen geen mededelingen doen. De huidige shirtsponsor, Centric, blijft overigens wel sponsor van De Graafschap. 'De deal met de Zwarte Cross geeft De Graafschap financiële zekerheden en de samenwerking levert synergie op', aldus directeur voetbalzaken, Han Berger.

Morgenmiddag om 16.30 uur is er een persconferentie in de persruimte van stadion De Vijverberg.


*****************