Politie Zeeland


---


W-634-2008 Bromfietser aangereden door auto, Middelburg
Op de Oude Vlissingseweg is maandagmorgen rond 10.00 uur een 68-jarige Oost-Souburger aangereden door een personenauto.
Hij kwam op zijn brommer aanrijden uit Oost-Souburg en kreeg op de kruising met de Amnestylaan geen voorrang van een 22-jarige Middelburgse automobiliste. Zij had de man vermoedelijk over het hoofd gezien waarna de bromfietser tegen haar auto botste. Aan het ongeval hield de 68-jarige man vermoedelijk een gebroken arm en been over. Hij is voor behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

O-635-2008 Bedrijfsinbraak, Goes
In een bedrijfspand aan de Anthony Fokkerstraat is tussen zondag 18.00 en maandag 03.45 uur ingebroken.
Nadat een ruit was vernield, werd uit het pand een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen.

Z-636-2008 Woninginbraak, Terneuzen
In een woning aan de Korte Kerkstraat is maandagmiddag ingebroken.
De bewoners verlieten rond 13.00 uur hun woning. Bij thuiskomst, anderhalf uur later, bemerkten ze dat er was ingebroken. Alle vertrekken van hun huis waren doorzocht. Ze missen diverse goederen waaronder sieraden en een fototoestel. Het schadebedrag is niet bekend.

O-637-2008 Jongetje geschept door auto, Tholen
Op de Schelde Rijnweg is maandagmiddag een 4-jarig Thools jongetje gewond geraakt nadat hij was geschept door een personenauto.
Het jongetje rende rond 16.15 uur plotseling van achter een geparkeerde auto de weg op. Dit gebeurde zo dicht voor de auto van een 79-jarige Tholenaar, dat deze niet meer kon remmen en over het jongetje heen reed. Het kind is met ernstig letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.





Politie Zeeland