Gemeente Oldenzaal


Ondernemend Twente: stap in de bus!

gepubliceerd op : 3-4-2008

In en rond de 'Week van de Ondernemer' in april komt een speciale bus van de Regionale Organisatie Zelfstandigen Twente (ROZ Twente) bij u in de buurt. In ongedwongen sfeer wordt u als startende of gevestigde ondernemer geïnformeerd wat ROZ Twente voor u kan betekenen.

U kunt daarbij denken aan advies, coaching en financiële steun aan startende ondernemers, maar ook aan bestaande ondernemers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of wellicht te kampen hebben met problematische schulden.

ROZ Twente voert voor 11 Twentse gemeenten (deels) de ondersteuningsregelingen voor ondernemers uit. Het gebruik en de bekendheid daarvan kunnen flink vergroot worden. Daarom worden ook de lokale ondernemersverenigingen en dienstverleners aan ondernemers speciaal uitgenodigd.

Er is een speciaal programma opgesteld om u zo goed mogelijk te woord te staan. Uiteraard staat het u vrij om op elke gewenst tijdstip de ROZ Twente-bus te bezoeken.

Het globale programma ziet er als volgt uit:

Informatie voor startende en bestaande ondernemers Parkeerplaats Stadhuis Ganzenmarkt ma. 14 april 16.00 uur

Netwerkbijeenkomst
voor ondernemersverenigingen, banken en accountants Parkeerplaats Stadhuis Ganzenmarkt ma. 14 april 17.00 uur

Voor nadere informatie en vragen kunt u terecht bij ons secretariaat: Brigit Bakker (tel. 074-2459942); Desiree Eggert (tel. 074-2458977) of op www.roztwente.nl.