CDA

[LinkClick.aspx?link=Images%2fnieuws%2fgezin%26familie.jpg&tabid=1 57&mid=1006] 02 april 2008 - Persbericht -
6 april: Thuis-in-Limburgdag

Zondag 6 april a.s. vindt in Venlo de jaarlijkse Thuis-in-Limburgdag plaats. Motto is: Die van ons, hebben iets nieuws te vertellen.

Tijdens deze familiedag zijn tal van prominente landelijke en Limburgse CDA-politici aanwezig waaronder de ministers Camiel Eurlings (Verkeer en Waterstaat) en Maria van der Hoeven (Economische Zaken), fractievoorzitter Pieter van Geel en partijvoorzitter Peter van Heeswijk. Tijdens politieke cafés zullen zij ingaan op actuele politiek.
De ontmoeting vindt plaats in Venlo omdat het CDA Venlo dit jaar 30 jaar bestaat. De dag vindt plaats in het historisch kerkgebouw Domani, Dominicanenplein 15 in de binnenstad van Venlo. Tijd: 13.00-16.00 uur

Er zijn tijdens het programma drie politieke cafés:


* Met onder meer gedeputeerde Ger Driessen, Tweede Kamerlid Raymond Knops, Eerste Kamerlid Karel Leunissen en de Limburgse CDA-voorzitter Dieudonne Ackermans (13.40-14.00 uur)


* met onder meer minister Camiel Eurlings, partijvoorzitter Peter van Heeswijk en fractievoorzitter Pieter van Geel (14.20-14.40 uur)


* met onder meer minister Maria van der Hoeven, Tweede Kamerlid Jos Hessels en burgemeester Hubert Bruls van Venlo.(14.40-15.00 uur)

De familiedag biedt verder voor elk van wils. Er is Limburgse muziek, onder andere van Maud Wilms, een speciaal kinderprogramma, en er zijn Limburgse gerechten.
In het Limburgs museum kunnen mensen kijken naar verschillende films over Limburg. De toegang is gratis.
Tijdens deze koopzondag is er ook een muzikaal programma op de Markt voor het stadhuis.
Dit programma begint om 14.30 uur

---