Mojo Concerts

Nederland-Frankrijk bij concert Bon Jovi

Gaan voetbal en rock & roll samen? Een combinatie die misschien niet meteen voor de hand ligt, maar Bon Jovi bewijst het tegendeel. Want op de dag dat de Amerikaanse rockhelden voor een optreden naar Amsterdam komen, speelt op hetzelfde moment het Nederlandse elftal zijn tweede EK wedstrijd in poule C tegen Frankrijk in Bern.

Oranjegezinde Bon Jovi fans hoeven niets van de wedstrijd te missen. Want op verzoek van Bon Jovi zelf is Nederland - Frankrijk live te volgen op grote schermen in de Amsterdam ArenA. Na de match klimt Bon Jovi meteen op het podium en wordt de avond voortgezet met het geplande concert. Nu maar hopen dat Oranje wint, want dan is het feest helemaal compleet en kan deze combinatie-avond van rock & ball niet meer stuk!

Publiek dat met het openbaar vervoer reist dat niet is aangesloten op het nachtvervoer kan gebruik maken van het alternatief TripTicket dat vervoer per touringcar van en naar het evenement biedt vanuit een groot aantal opstapplaatsen in Nederland. Meer informatie over vervoersmogelijkheden en het programma is te vinden op www.BonJoviLive.nl.

19.00 uur deuren open / DJ Silvan Stoet
20.45 uur EK-wedstrijd Nederland Frankrijk
22.30 uur aanvang Bon Jovi
00.30 uur einde

Klik hier voor de plattegrond van de ArenA en de rangindeling.

Regel je vervoer naar en van de Amsterdam ArenA via TripTicket.