LogiRoom ontketent strijd in de markt voor logistieke planningssoftware

07/04/2008 08:06

PR Newswire

BREDA, Nederland, April 7 /PRNewswire/ -- LogiRoom, de enige echte logistieke SaaS provider verhoogt zijn marktaandeel in de markt voor planningssoftware. Tot nu toe was planningssoftware duur met vaak onnodige functionaliteiten. LogiRoom verandert dit en heeft een uitgebreid maar makkelijk te gebruiken applicatie op de wereldwijde vervoerdersmarkt gebracht.

"We geven elke vervoerder de mogelijkheid om zijn dagelijkse processen tegen zeer lage kosten makkelijker te maken" zei Pieter Kinds, CEO LogiRoom bij de lancering van de meertalige versie van LogiRoom. "Onze applicatie is nog steeds gratis tot mei en daarna zullen we bij gebruikers een klein maandelijks bedrag in rekening brengen. We verwachten 10.000 betalende gebruikers te hebben tegen het einde van het jaar. Wij leveren een simpele maar uiterst efficiënte applicatie voor transportplanning tegen een fractie van de prijzen van onze concurrenten. Op deze manier vergroten we zelfs de markt voor planningsoftware aangezien het nu bereikbaar wordt voor een veel grotere groep van gebruikers."

LogiRoom is niet enkel ontwikkeld voor de kleinere vervoerders maar ook voor de grotere logistieke providers. "We zien een toenemende interesse in SaaS technologie onder grote logistieke spelers. Dit past in onze plannen om op termijn een uitgebreide portfolio van applicaties aan te bieden gebaseerd op SaaS technologie" voegde Kinds toe. Gebruikers kunnen nu tot 6 talen kiezen en medio 2008 zal de meertaligheid worden uitgebreid tot 10 talen.

Over LogiRoom

LogiRoom is een Nederlandse SaaS start-up die zich volledig richt op de logistieke branche. Het doel van LogiRoom is het aanbieden van aantrekkelijke oplossingen voor kleine en middelgrote vervoerders. Hierdoor zijn zij in staat de dagelijkse processen op een goedkope wijze te automatiseren en efficiëntie en effectiviteit te genereren. LogiRoom is opgericht in 2006 en heeft een tweetal vestigingen; in Breda (Nederland) en Kiev (Oekraïne)

Bezoek de website http://www.LogiRoom.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mevr. Mariëtte Ernest via +31(0)76-5991590 of via info@LogiRoom.com.