Siemens

Persbericht

0804.49

Den Haag, woensdag 9 april 2008

MCC Nederland verkoopt miljoenste Siemens Gigaset-telefoon in Nederland

Al sinds het begin in 1994 is MCC een van de belangrijkste partners van Siemens als het gaat om de verkoop van Gigaset-telefoons in Nederland. Vandaag wordt het miljoenste exemplaar via MCC in de markt gezet. De jarenlange samenwerking heeft geleid tot een solide basis voor het distribueren van Gigaset-telefoons en IP-telefoons voor de retail in Nederland. Samen met MCC heeft Siemens Home en Office Communication devices BV (SHC) een optimale distributie en voorraadpositie naar de eindklant.

Jack Straalman, Sales Director van MCC vult aan: Al sinds de oprichting van MCC in 1994 verkopen wij de Gigaset-producten van Siemens. Mede door onze samenwerking op exclusieve modellen is het ons gelukt om, samen met derden, onze toegevoegde waarde waar te maken. Denk hierbij aan de samenwerking met KPN internetbellen en de nu lopende actie met een gratis handset bij de tripleset Gigaset AS 150. Daarnaast zijn wij trots op de introductie tijdens Televisie 2008 van wederom een exclusief topmodel uit de Gigaset familie namelijk de Gigaset AL145 DUO.

Frank de Jong, General Manager van SHC BV: Deze mijlpaal bekrachtigt de jarenlange samenwerking en partnerschip tussen Siemens en MCC Nederland. Via MCC hebben we het grootste gedeelte van de miljoenen Gigaset-toestellen verkocht. Niet iedereen weet dat momenteel 1 op de 2 huishoudens een Gigaset heeft!

Siemens is al sinds jaren partner op de MCC TeleVisiebeurs. Dit is dé beurs op gebied van digitale communicatie. De TeleVisie2008 vindt plaats op 14 en 15 april in de Homeboxx in Nieuwegein. Siemens Gigaset laat bezoekers van TeleVisie2008 de onlangs geïntroduceerde Home Planner zelf ervaren. Daarnaast kan er geluisterd worden naar de kraakheldere kwaliteit van bellen in HD-sound. Ook zijn de nieuwste toestellen te zien; mooi, state-of-the-art en trendy in piano-zwart of uitgerust met bluetooth en fotoweergave. Dus op de stand van Siemens Gigaset beleef je het! Zie