RTL Group

Naakte modellen zorgen voor opschudding in 'Holland's Next Top Model' bij RTL 5

Meedraaien aan de top vereist doorzettingsvermogen en klasse. Al snel wordt duidelijk dat niet alle deelnemers aan Hollands Next Top Model deze kwaliteiten bezitten. Bij een zogenaamde go-see (een afspraak waarbij het model een potentiële opdrachtgever bezoekt en zichzelf presenteert aan de hand van haar portfolio) valt een aantal meiden dan ook genadeloos door de mand. Als zij geconfronteerd worden met een paar hunks in Adams kostuum is de vraag wie zich niet laat afleiden en topprestaties blijft leveren. Daarnaast moeten de dames zich staande houden tijdens de opnamen van een commercial. Na het wekelijkse juryoverleg worden de best presterende meiden beloond met een middagje shoppen bij ICI PARIS XL. Degene die het minste resultaat heeft geboekt, moet echter haar koffer pakken en de Top Model Mansion per direct verlaten.

Uitzending: RTL 5, elke maandag , tussen 20.30 en 21.30 uur. Herhaling: RTL 8, elke woensdag, tussen 20.30 en 21.30 uur en elke zaterdag, tussen 18.30 en 19.30 uur bij RTL 5.

Website: Holland's Next Top Model

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie via tel. 035-7113942 of via kim.van.adelberg@rtl.nl