Ingezonden persbericht



Fotoverslag vijfde Club 3VOOR12 Den Haag

Afgelopen zaterdag 5 april was het alweer tijd voor de vijfde editie van Club 3VOOR12 Den Haag en de bands JIP, The Dead Rudolfs, Two Way Radio en Rosie maakten er weer een mooi feestje van. Ook bleef de bar niet onbenut als uitbreiding van het podium en kwam de AC/DC cover 'Whole lotta Rosie' maar liefst twee keer voorbij. Popfotograaf Ron van Varik maakte een fotoverslag.


Musicon Punkfest viert een feestje en iedereen is uitgenodigd

Het Musicon Punkfest is jarig en viert een feestje. Iedereen die van lachen, beuken, zuipen en goede punk houdt is de 18e meer dan welkom om de tiende editie van het punkfestival in Musicon mee te vieren. 3VOOR12 Den Haag sprak onder het genot van een koud biertje, onder de felle stralen van de lente zon met organisator Raymond 'Tente' Drenth over de geboorte, tot aan de tiende verjaardag van zijn kindje: Musicon Punkfest.


Nieuwe namen en vrijkaarten voor The Music In My Head

Het programma van The Music In My Head, het 2-daags festival in het Paard van Troje te Den Haag, is uitgebreid met twee namen. The Futureheads en The Charlatans zullen optreden op zaterdag 14 juni. 3VOOR12 Den Haag geeft voor de vrijdagavond, met Sinéad O'Connor, twee vrijkaarten weg.


Vrijkaarten voor Ellen ten Damme

Ellen ten Damme is zangeres, componist en actrice. Naast haar muziek kent men haar van vele Nederlandse en Duitse TV series en films en natuurlijk van de Zwitser Leven commercials met Huub Stapel. Met haar band brengt ze zaterdag 12 april een bezoek aan Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer en 3VOOR12 Den Haag geeft vrijkaarten weg!