GameZ.nl lanceert Gamez Magazine

11/04/2008 09:37

IDG Nederland

Haarlem, 11 april 2008 - Gamers-site GameZ.nl lanceert vandaag het GameZ Magazine. De print-uitgave, die een specialkarakter kent, zal enkele keren per jaar gaan verschijnen. De lancering van GameZ Magazine past exact in de nieuwe uitgeefstrategie van IDG. Voor nieuwe producten wordt allereerst online voldoende community opgebouwd en daar worden vervolgens nieuwe uitgaven voor bedacht. GameZ, een site van IDG Nederland, is in 3 jaar met bijna 400.000 unieke bezoekers per maand uitgegroeid tot een van de grootste gaming-communities van Nederland.

De inhoud van het GameZ Magazine besteedt ruim aandacht aan de verschijning van Grand Theft Auto IV - de grootste game van 2008. Andere onderwerpen: Game-opleidingen: hoe maak je jouw droom waar om iets met gaming te gaan doen? Vijanden van de game-industrie. De nieuwe gamer - wie zijn de nieuwe gamers? Alone in the Dark. En 10 jaar Tom Clancy games. Etc.

Gamez Magazine is vanaf heden verkrijgbaar bij zo'n 4000 verkooppunten en kost euro 3,95.

Peter Pool, hoofdredacteur van GameZ: 'Wij merken, dat hoewel onze doelgroep zich hoofdzakelijk online oriënteert, zij behoefte hebben aan verdieping. Een van de mogelijkheden daarvoor is een print-uitgave. Daarbij de verschijning van een print-uitgave versterkt het merk Gamez.nl. Online blijft echter het hart van het merk.'

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende multimediabedrijf in de ICT-branche. IDG wordt gekenmerkt als een webcentric company met meer dan 450 websites. Meer dan 140 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 750 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. IDG Nederland is uitgever van Webwereld, ZOOM.nl, GameZ, Computer!Totaal, ChannelWorld, TechWorld, InfoWorld en Tips & Trucs.

Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com, www.idg.nl en IDG Blog.





http://www.gamez.nl