Stadsdeel Zeeburg

Zeeburg opent opgeknapte speeltuinen Gerardus Majella en Batavia

Klimmen, klauteren en zandkastelen bouwen

11 april 2008

Kinderen kunnen weer uitgebreid en veilig spelen in de Indische Buurt. De speeltuinen Gerardus Majella en Batavia aan de Tidorestraat hebben een grote opknapbeurt gekregen. De speeltoestellen zijn veilig gemaakt en geverfd, het zand is ververst en de bestrating is schoongespoten. Dat moet worden gevierd! Op woensdag 16 april 2008 opent stadsdeelwethouder Fatima Elatik samen met kinderen uit de Indische Buurt de speeltuinen.

U bent van harte uitgenodigd bij deze feestelijke opening. Van 13.00 tot 16.00 uur is het feest in de speeltuinen. Bij Gerardus Majella kunnen kinderen Oudhollandse spelletjes doen en in speeltuin Batavia wordt een voetbaltoernooi georganiseerd. Voor kinderen is er een gratis suikerspin. En bij mooi weer komt er een luchtkasteel.

Programma woensdag 16 april

13.00 uur: Verrassingsact in speeltuin Gerardus Majella (Tidorestraat 172)
13.05 uur: Officiële opening speeltuin Gerardus Majella door stadsdeelwethouder Fatima Elatik
Oudhollandse spelletjes in speeltuin Gerardus Majella 13.30 uur: Officiële opening speeltuin Batavia (Tidorestraat 107) Voetbaltoernooi in speeltuin Batavia
14.30 uur: Vrijspelen

Op woensdag 16 april 2008 starten meteen twee teams met 'Schoonmaakhelden', één voor elke speeltuin. Elke woensdag worden de speeltuinen schoongemaakt. De opgeknapte speeltuinen blijven hierdoor mooi schoon.