AVOP: eerste bureau Cedeo-erkenning assessments


AMSTERDAM, 20080411 -- Als eerste organisatie in Nederland is AVOP, een gerenommeerd Human Resources Organisatieadviesbureau, door CEDEO ( de enige gespecialiseerde instantie in Nederland voor de auditing en certificering van Human Resources-dienstverleners) erkend op het gebied van assessments. AVOP vindt dit van groot belang, omdat het zich hiermee positief onderscheidt van alle aanbieders in de markt van assessments. Juist een assessment, dat veelal bepalende uitspraken doet over bijvoorbeeld de geschiktheid van mensen voor bepaalde functies of over hun potentieel, is immers een instrument dat iedere kwaliteitstoets moet kunnen doorstaan.

Samen met de CEDEO-erkenningen op het gebied van Coaching, Loopbaanbegeleiding, Open trainingen en In-companytraingen, is dit voor AVOP de vijfde CEDEO-erkenning. Daarmee is AVOP de enige organisatie in Nederland op het gebied van Human Resources, die vijf CEDEO erkenningen heeft.

AVOP, puur menselijk puur zakelijk, biedt al gedurende meer dan 35 jaar diensten aan op het gebied van Human Resources in het algemeen, en assessments, coaching, loopbaanbegeleiding, organisatie-ontwikkeling en training en management recruitment in het bijzonder. AVOP heeft zo'n 35 gedreven professionals in dienst. AVOP doet haar activiteiten voor een groot aantal klanten in zowel de profit- als de non-profit omgeving.