Gemeente Zwolle

Plannen voor horecavoorziening Park de Wezenlanden

Datum uitgave persbericht: 04/11/2008

Park de Wezenlanden wordt op dit moment opnieuw ingericht om ervoor te zorgen dat het in de toekomst een aantrekkelijk en goed functionerend stads- en wijkpark blijft. In het definitieve ontwerp dat in 2004 door de raad werd vastgesteld is ook ruimte voor een horecagelegenheid. Donderdag 10 april 2008 heeft de gemeente een reserveringsovereenkomst gesloten hiervoor met De Treemter Balke BV. Dat gebeurde door wethouder Hennie Kenkhuis namens de gemeente en de heer Salomons van de Treemter Balke BV.

Eerste schetsen gepresenteerd

De Treemter Balke wil de horecavoorziening in park de Wezenlanden realiseren. Hiervoor presenteerde zij bij de ondertekening ook de eerste tekeningen van de horecavoorziening. De
reserveringsovereenkomst houdt in dat de gemeente de grond beschikbaar houdt voor de horecaondernemer en dat deze in de reserveringsperiode een door de gemeente goedgekeurd bouwplan voor de horecavoorziening maakt.

Overleg bij uitwerking

Bij de uitwerking van het definitieve ontwerp en een bijbehorend parkeerplan vindt er overleg plaats met de belanghebbenden uit de omgeving van het park.

Bron: afdeling communicatie
Datum van 11-04-2008 tot 10-05-2008