KNWV

Nieuwsbericht Zeilen

14-3-2008

J24 Tune Up zondag 13 april

Op zondag 13 april organiseert de J24 klasseorganisatie, in
samenwerking met 4 booteigenaren en WSV Braasemmermeer, een J24 tune up. Tijdens deze dag kun je of kennismaken met de J24, of de fijne kneepjes van het J24 zeilen leren van de J24 'cracks' zoals Remco van den Berg, meervoudig Nederlands kampioen.

Op deze dag liggen er J24's zeilklaar in het water. De uitleg, toelichting en kennsimaking zal daarom voor een groot deel al zeilend gebeuren. Bij voldoende belangstelling zal er met de J24 een aantal 'match-races' gezeild worden.

Schrijf je snel in voor deze dag. Iedereen kan zich aanmelden, wel of geen eigenaar van een J24, bemanning en zeilers die nog nooit op een J24 zeild, maar graag eens een keer kennis willen maken met deze leuke boot en de klasseorganisatie. Stuur je naam en telefoonnummer naar onderstaand adres. Je kunt je vanaf nu inschrijven. Zet 13 april alvast in je agenda!

Oproep aan alle J24 zeilers:

1) Natuurlijk kom je ook zelf. De NED 62 ligt zeilklaar op je te wachten. Het wordt een leerzame en gezellige dag.

2) Als je iemand kent die enthousiast is om ook J24 te gaan varen, maar nog geen gelegenheid heeft gehad om echt met de boot en de klasse kennis te maken, nodig deze persoon dan uit! Of geef naam, emailadres en telefoonummer door aan de klasseorganisatie

Aanvang van deze dag is 10:30. Aan het einde van de dag is er een hapje en een drankje in het clubgebouw.

Lokatie: Jachthaven Noorderhem
Noorderhem 2,
2371 EC Roelofarendsveen

E-mailadres:inschrijven@j24.nl