Gemeente Echt-Susteren


Info en interactie op de Zorgmarkt Zuid-Limburg

Shoppen naar mogelijkheden om te wonen, werken of naar school te gaan met een beperking? Op zondag 13 april kan het weer! Voor het vierde achtereenvolgende jaar vindt in De Polfermolen in Valkenburg de Zuid-Limburgse Zorgmarkt plaats. Tijdens de Zorgmarkt is er niet alleen gelegenheid om informatie te verzamelen over leven met een beperking, het is ook mogelijk om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten. Zo biedt de Zorgmarkt net dat extra stukje informatie en ontmoeting waarnaar mensen met een beperking op zoek zijn.

Tijdens de markt presenteren ruim zestig (Zuid-)Limburgse aanbieders hun producten op het gebied van wonen, werken, hulpmiddelen, vrije tijd en onderwijs. Het aanbod richt zich op mensen met een verstandelijke, lichamelijke, psychiatrische en/of zintuiglijke beperking en op mensen met een autisme. De Zorgmarkt is onafhankelijk en wordt niet bepaald door zakelijke en/of commerciële belangen. Bovendien is de zorgmarkt laagdrempelig opgezet: gemakkelijk parkeren, centraal bereikbaar en gemakkelijk toegankelijk. De toegang is gratis!!

Wanneer: zondag 13 april

Tijd: van 11.00-16.00 uur

Voor: alle geïnteresseerden

Dit jaar wordt de zorgmarkt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van het CZ-fonds en sponsoring van Makosoft in Bocholtz. Kijk voor een uitgebreid programma op de website www.meezuidlimburg.nl