Politie Zeeland


---


W-722-2008 Man beroofd van tas, Vlissingen
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een beroving die zondagmiddag tussen 13.25 uur en 13.30 uur aan de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen plaatsvond.
Een 48-jarige man uit Oudenbosch stond, met zijn rugtas op een schouder, bij zijn auto die aan de Kenau Hasselaarstraat in Vlissingen geparkeerd stond. Toen de man het portier van zijn auto opende werd zijn rugtas van zijn schouder afgetrokken door de bijrijder van een scooter die voorbij reed. De scooter reed vervolgens weg in de richting van de Trompstraat.
In de rugtas zat fotoapparatuur met een waarde van honderden euro's.

Z-723-2008 Controle rond coffeeshops, Terneuzen
Zaterdagmiddag heeft de politie toezicht gehouden op de toegangswegen van en naar de coffeeshops in Terneuzen.

Hierbij zijn er 14 bekeuringen uitgeschreven voor:
7x niet dragen autogordel
1x in bezit hebben van een mes

3x te hard rijden
2x softdrugs (in inbeslag name hiervan)
1x niet kunnen legitimeren

Z-724-2008 Diefstal uit woning, Axel
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een woninginbraak die tussen vijdagavond 22.00 uur en zaterdagochtend 11.30 uur, aan de Mozartstraat in Axel, plaatsvond.
Uit de woning zijn enkele honderden euro's, fotoapparatuur, computerapparatuur en een navigatiesysteem met nog onbekende waarde weggenomen.
Er is een raam opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-725-2008 Jongen gewond bij motorcross, Rilland
Zaterdagmiddag rond 17.15 uur is een 12-jarige jongen uit Roosendaal, op een crossterrein aan de Bathseweg in Rilland gewond geraakt.
Door onbekende oorzaak kwam de jongen tijdens het motorcrossen hard ten val. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuis de Lievensberg in Bergen op Zoom. Ook de traumahelikopter is ter plaatse geweest.

W-726-2008 Rijden onder invloed, Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag, rond 05.20 uur is een 54-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Badhuisstraat in Vlissingen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,8 maal teveel had gedronken. Verder bleek dat zijn auto niet verzekerd was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs is ingevorderd en ook zijn auto is is in bewaring genomen.