Gemeente Binnenmaas

Start verkoop project Oosteinde

Vanaf volgende week kunnen mensen die een huis willen kopen in het nieuwbouwproject Oosteinde in Heinenoord zich inschrijven als gegadigde. Op maandag 14 april en op woensdag 16 april organiseert de gemeente in samenwerking met Kanters Projectontwikkeling en Veldhoen & Oversier Projectmakelaars inloopavonden in het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam.

Op maandag 14 april begint de inschrijving voor starters- en eengezinswoningen, op woensdag 16 april voor familiewoningen. Op beide avonden bent u welkom tussen 18.00 en 20.00 uur. Vóór de inloopavonden is geen informatie over de woningen beschikbaar. U kunt tot die tijd voor andere vragen wel contact opnemen met Kanters Projectontwikkeling, tel. 0180 64 50 00. Na de inloopavond kunt u de informatie ook ophalen bij Veldhoen & Oversier Projectmakelaars in Oud-Beijerland of op het gemeentehuis in Maasdam.

Inschrijving en verkoopprocedure

Als u zich wilt inschrijven voor een woning in het plan Oosteinde kan dat tijdens de inloopavonden en t/m uiterlijk maandag 28 april a.s. 13.00 uur. Het inschrijfformulier kunt u inleveren in het gemeentehuis aan de balie van het servicecentrum Ruimte en Groen en/of bij Veldhoen & Oversier Projectmakelaars in Oud-Beijerland. Bij afgifte van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging. Als u geïnteresseerd bent in de koop van een woning, maar u kunt zich om één of andere reden niet zelf inschrijven, dan kunt u het inschrijfformulier ook door een gemachtigde in laten dienen.

Loting

De toewijzing van de woningen vindt plaats via besloten loting bij de notaris op een nader te bepalen datum. Na loting start Veldhoen & Oversier Projectmakelaars met het benaderen van de geïnteresseerden volgens de notariële lijst van loting.

Voorwaarden

In de koopovereenkomst worden diverse bepalingen opgenomen over bijvoorbeeld bewoningsplicht, de verkoop van de huidige woning en dergelijke.

Doelgroep

De woningen zijn in eerste instantie bestemd voor inwoners van de gemeente Binnenmaas en mensen die een economische of sociale binding met de gemeente hebben.

Meer informatie

Heeft u na het lezen van het bovenstaande nog vragen? Neem dan contact op met Miranda van der Wekken en/of Monique Sissing van de gemeente Binnenmaas op tel. 078 676 44 33 of met Veldhoen & Oversier Projectmakelaars op tel. 0186 62 13 00.

Ook kunt u meer informatie vinden op de website: www.woneninoosteinde.nl.

gemeentehuis
Sportlaan 22
3299 XG Maasdam

postadres
Postbus 5455
3299 ZH Maasdam

telefoon
078 - 676 44 33

fax
078 - 676 19 58

e-mail
gemeente@binnenmaas.nl