Onderhoud trottoirs Colijnstraat, Marchantstraat en Dirk Fockstraat Aanvang werkzaamheden maandag 14 april In de brief van 15 februari bent u op de hoogte gebracht van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden in uw woonomgeving (onderhoud trottoirs). Deze starten op maandag 14 april aanstaande. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werkzaamheden tot begin juni duren. Er zal gestart worden in de Dirk Fockstraat, daarna wordt de Marchantstraat aangepakt en tot slot de Colijnstraat. Elke `faseŽ zal 2 á 3 weken duren. Voorafgaande aan de werkzaamheden worden in alle straten de bomen gerooid. Nieuwe bomen kunnen gezien het plantseizoen pas in het najaar geplant worden. Bezoekadres Stadhuisplein 130 Tijdelijke verkeersmaatregelen Tilburg Ter hoogte van de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor al het verkeer. Postadres Postbus 90157 Mogelijke overlast 5000 LL Tilburg Tijdens de uitvoering kunt u enige hinder ervaren van de werkzaamheden of geluidsoverlast door aan- en afvoer van materialen en machines. Wij vragen hiervoor uw Doorkiesnummer begrip. 013 542 83 81 Wij vragen u vriendelijk om de containers (papiercontainer en duobak) op een andere plek Faxnummer neer te zetten. De containers moeten buiten de wegafzetting staan en goed bereikbaar zijn 013 542 85 40 via verharde wegen. De ophaaldag blijft ongewijzigd. Het BAT verzoekt u de containers zoveel mogelijk groepsgewijs neer te zetten. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Meer informatie Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Niels Suijkerbuijk, projectleider. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer (013) 542 83 81. Hij heeft dit project overgenomen van Pepijn Soons.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Ron van Gorp, de toezichthouder. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 53 54 28 41.

---- --