Gemeente Alkmaar


14 april 2008

Scheidend voorzitter KvK luidt de bel van de Alkmaarse kaasmarkt

Op vrijdag 18 april opent Fritz Conyn, scheidend voorzitter van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland, de Alkmaarse kaasmarkt met het luiden van de bel. Conyn trad per 1 januari jl. terug als voorzitter van de Kamer van Koophandel.

Met het afscheid van Conyn eindigt een periode van tien jaar, waarin hij bestuurlijk het gezicht bepaalde van de Kamer van Koophandel. Zijn inzet voor het bedrijfsleven bracht hem in veel overlegsituaties met lokale overheden. Ook voor het gemeentebestuur van Alkmaar was Conyn regelmatig het aanspreekpunt voor ondernemers in Alkmaar en de regio. Als blijk van dank voor de constructieve wijze waarop hij dit overleg voerde, gunt het gemeentebestuur hem graag de eer van het luiden van bel.

De bel van de kaasmarkt wordt geluid om 10.00 uur. Voorafgaand aan de opening van de kaasmarkt wordt de heer Conyn ontvangen in het stadhuis door loco-burgemeester Rian van Dam. De Alkmaarse kaasmarkt wordt dit jaar gehouden tot en met 5 september, elke vrijdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur op het Waagplein in Alkmaar.

Voor informatie: afd. communicatie van de gemeente Alkmaar Kees Kraakman tel. 072-5489009