KeyOn planning: planningsprocessen en planningssystemen komen samen

14/02/2008 10:55



KeyOn



Vanaf de start in 2000 heeft EyeOn zich ontwikkeld tot de specialist op het gebied van financiële en logistieke planningsprocessen in de high-tech, food en process industrie. 25 ervaren EyeOn consultants werken momenteel aan strategische verbeteringsprojecten bij o.a. Philips, ASML, Heineken, VION, NXP en meer dan 20 andere grote, meest internationale bedrijven.

Steeds meer van deze bedrijven gaan hierbij gebruik maken van specifieke forecasting-, plannings- en budgetteringssoftware. Bekende aanbieders zijn bijvoorbeeld Cognos, Infor en Hyperion. Het inrichten en beheren van dergelijke systemen vraagt specialistische kennis.

Om aan de vraag naar ondersteuning van deze systemen te kunnen voldoen richt EyeOn een zusterbedrijf op: KeyOn Planning.

KeyOn levert ICT-gerichte diensten, specifiek gericht op de selectie, de implementatie en het beheer van forecasting-, plannings- en budgetteringssystemen. KeyOn consultants hebben jarenlange ervaring met dergelijke systemen en hebben expertise in verschillende omgevingen. KeyOn neemt een onafhankelijke positie in ten opzichte van de software leveranciers.

Om kennis en ervaring met planningssystemen te delen heeft KeyOn een kennisnetwerk opgezet. Deze netwerken zijn bedoeld voor managers van grote bedrijven die eindverantwoordelijk zijn voor het beheer van het forecasting-, budgetterings en/of planningssysteem. Doel is kennis en ervaring op dit gebied te delen. De eerste bijeenkomst vindt dinsdag 15 april plaats op kasteel Croy te Aarle-Rixtel. Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten gepresenteerd van een onderzoek naar de 10 recepten voor succesvolle implementatie van plannings- en budgetteringssystemen.

Meer informatie:
KeyOn planning BV
Martin.Daudey@keyonplanning.nl
Croylaan 14
5735 PC Aarle-Rixtel
+31 492 388 828





http://www.keyonplanning.nl

www.keyonplanning.nl