Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Tijdelijke parkeerplaatsen in Stieltjesstraat

In opdracht van Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam (OBR) voert Gemeentewerken, Werf Feijenoord, vanaf maandag 14 april 2008 werkzaamheden uit in de Stieltjesstraat, tegenover Suitehotel Pincoffs.

Tussen Villa Zebra en de brug
Gemeentewerken brengt dan tijdelijke parkeervakken met parkeerbeugels aan op het terrein tussen Villa Zebra en de Koninginnebrug. Er komt ook een inrit naar deze parkeervakken. De klus moet in 1 week af zijn. De parkeerplaatsen zijn voor bezoekers van het hotel. Zodra de in aanbouw zijnde Maastoren is opgeleverd en de parkeergarage in gebruik is, wordt het tijdelijke parkeerterrein aan de Stieltjesstraat opgeheven.

Van douanegebouw tot hotel
De verbouwing van het Pincoffshotel, een rijksmonument uit 1879, heeft ruim een jaar geduurd. Het pand deed vroeger dienst als douanegebouw. De officiële opening van het hotel is op 18 april aanstaande.

Overlast
Helaas is niet te voorkomen dat u (geluid)overlast ondervindt van bovengenoemde werkzaamheden. Werf Feijenoord doet er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Informatie
Voor meer informatie, vragen of klachten, kunt u bellen met de heer W. Leenheer, via telefoonnummer (010) 492 60 19 of met de heer D. Slager, via (010) 492 60 15, beiden van de afdeling I-Stad.