In 'Dier': Loretta Schrijver langs de diervriendelijke meetlat

17/04/2008 16:23

Ned. Ver. tot Bescherming van Dieren

Deze week verschijnt het geheel vernieuwde blad 'Dier', het eigen magazine van de Dierenbescherming. Opvallend is het artikel over TV-persoonlijkheid Loretta Schrijver, die langs de Diervriendelijke Meetlat werd gehouden. Welke score zij haalt en hoe zij denkt over dieren en dierenwelzijn, leest u in dit vernieuwde blad.

De Diervriendelijke Meetlat is een nieuwe, eigen test van de Dierenbescherming, die iedereen kan doen op www.dierenbescherming.nl Verder in Dier onder meer een interview met Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren, die in januari tot dierenbeschermer van het jaar werd benoemd. Verder aandacht voor de gewelddadige aanpak van zwerfkatten, een kritisch artikel over de bedenkelijke rol van de politiek als het gaat om dierenwelzijn en een prachtige fotoreportage over dartelende koeien in de wei.

Het kwartaalblad Dier onderging de afgelopen tijd een ingrijpende facelift. Het werd dikker, kreeg een ander formaat en is een stuk journalistieker en interactiever van opzet. Leden van de Dierenbescherming krijgen het blad Dier gratis thuisgestuurd. Niet-leden kunnen een proefnummer aanvragen via e-mail: redactiedier@dierenbescherming.nl. Ook is het blad te vinden in de openbare bibliotheek en in de wachtkamer van de dierenarts.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.nl) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.dierenbescherming.nl/meetlat

http://www.dierenbescherming.nl